Cadoul extravagant pe care i l-a făcut Travis Scott lui Stormi, fiica lui și a lui Kylie Jenner

0

Fiica lui Kylie Jenner și a lui Travis Scott, Stormi, a împlinit un an pe 1 februarie, însă familia ei încă sărbătorește acest lucru.

Kylie și Travis s-au asigurat că acest moment important din viața lor va fi unul memorabil, așa că au organizat o petrecere aniversară cu o tematică de carnaval. Invitații s-au putut distra participând la diferite activități, s-au dat și în carusel și au putut mânca prăjituri decorate chiar cu imaginea micuței Stomi.

Dincolo de aceste detalii importante, însă normale pentru o petrecere a vedetelor, au existat și lucruri și mai extravangate, cadourile primite de fiica lui Kylie Jenner. Astfel, în ciuda faptului că cei doi părinți ar fi decis să își crească fiica într-un mediu normal, cadourile primite nu reflectă deloc asta.

Stormi a primit numeroase cadouri de ziua ei, iar toate au fost de la designeri, Gucci, Chanel și Christian Louboutin numărându-se printre brandurile primite. Deși acestea valorează sute de mii de dolari, nu acestea sunt cele mai extravagante, ci cadoul de la Travis Scott.

Kylie Jenner a postat un video pe Instagram Stories în care arată ce a primit Stormi de la tatăl ei. Acesta i-a dăruit un lanț cu diamante, personalizat cu numele ei. Uite ce ți-a luat tati’, spune…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.