Cabral a publicat prima poză cu fetița nou-născută | Româneşti, Vedete

0

Andreea și Cabral Ibacka au devenit ieri părinții unei fetițe perfect sănătoase. Pe tot parcursul zilei, îndrăgitul prezentator TV și-a ținut la curent fanii pe rețelele de socializare, iar azi a publicat și prima imagine cu micuța nou-născută.

Cabral a postat pe pagina sa de Facebook prima fotografie cu Petunia, numele de alint pe care cei doi îl folosesc până când se vor decide cum o va chema, și alături a scris un mesaj emoționant: „Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim! În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită, leșinată…  Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, – a transmis Cabral.

Dacă Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată, Cabral este deja obișnuit cu rolul de tată. Prezentatorul TV mai are o fiică, pe nume Inoke, în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.