Buze uscate şi crăpate? Top 7 remedii!

0

O piele frumoasă şi sănătoasă se întreţine prin îngrijire zilnică. La fel şi buzele tale, care, din cauza temperaturilor scăzute sau a unei igiene necorespunzătoare, pot deveni crăpate sau uscate. Demachierea incorectă şi folosirea produselor de machiaj care usucă buzele excesiv sunt doar câţiva factori dăunători, de aceea au nevoie de o îngrijire deosebită, în special în sezonul rece. În acest articol, îţi prezentăm 7 remedii, care te ajută să ai buze frumoase şi catifelate, indiferent de anotimp. Iată care sunt acestea!

Uleiul de măsline

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/bowl-being-poured-with-yellow-liquid-33783/

Unul dintre cele mai eficiente remedii pentru buze uscate este uleiul de măsline. Aşa cum îl foloseşti pentru pielea corpului, care are nevoie de hidratare intensă, va da roade şi pentru buzele uscate sau crăpate. Astfel, uleiul de măsline ajută la regenerarea ţesuturilor şi menţine pielea catifelată, chiar şi pe timpul iernii. Îl poţi utiliza ca tratament pentru buzele tale, în fiecare seară. Foloseşte o linguriţă de ulei pentru a-ţi masa buzele, lăsându-l să acţioneze timp de 30 de minute. Dacă vei considera că nu este de ajuns, îl poţi lăsa să îşi facă efectul până dimineaţa, pentru rezultate optime. Vei vedea îmbunătăţiri încă de la prima utilizare.

 

Uleiul de cocos

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/clear-glass-container-with-coconut-oil-725998/

Un alt remediu care va face minuni pentru buzele uscate sau crăpate este uleiul de cocos, puternic hidratant natural. Acesta va îndepărta celulele moarte de la suprafaţa pielii, lăsând-o curată şi hidratată. Aplică un strat generos de ulei de cocos pe buze, masându-le uşor. După ce îl laşi să acţioneze aproximativ 20 de minute, îndepărtează uleiul de cocos cu un şerveţel sau cu un disc demachiant şi clateste cu apă din abundenţă.

Mierea

Sursa foto:…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.