buze pline, dar cu aspect natural

0

Și în această vară se poartă buzele voluminoase și senzuale, dar cu aspect natural.

Da, buzele pline, frumoase și senzuale rămân în trend, însă este foarte important să ții cont de un lucru: aspectul trebuie să fie unul natural!

Există, bineînțeles, numeroase intervenții pe care le poți face în cabinetele estetice sau chiar la tine acasă, grație celor mai noi tehnologii transpuse în domeniul dermato-cosmetic. Vorbim despre acidul hialuronic, ingredientul-minune, considerat Sfântul Graal al tinereții fără bătrânețe.

Este adevărat că poți obține un aspect mai plin al buzelor și care să își păstreze naturalețea cu ajutorul machiajului, însă pe perioada verii când machiajul nu mai este atât de rezistent și nici nu ar trebui să fie atât de pronunțat, există o metodă non-invazivă – și eficientă prin care buzele tale pot căpăta un volum natural.

Este vorba de Fillerina Lip Volume, un produs dermato-cosmetic care conține șase tipuri de molecule de acid hialuronic și al cărui scop este de a conferi volum buzelor. Eficacitatea produsului este demonstrată prin teste clinice*.

Acesta are un nivel ridicat de absorbție și de umplere a buzelor, datorită faptului că moleculele de acid hialuronic din compoziție au dimensiuni diferite și astfel reusesc să pătrundă adânc în straturile pielii.

Tratamentul dermato-cosmetic cu ingredientul activ Fillerina a dat rezultate în creșterea  volumului buzelor. După 3 ore de la prima aplicare, s-a înregistrat o creștere de + 8,5, 95% dintre subiecții testați au avut rezultate pozitive la 14 zile și 100% la 30 de zile*. Creșterea maximă a volumului buzelor înregistrată a fost de +44,7% mai mult volum după utilizări constante în timp*.

*FU.04.C.SL_2012 / 1842

Gelul filler se găsește sub forma unui aplicator roll-on cu bilă de metal,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.