Buzdugan ne-a povestit cum a decurs prima lui întâlnire cu Morar

0

Mihai Morar și Daniel Buzdugan dau trezirea în fiecare dimineață la Radio Zu. Lucrează împreună de 17 ani, de când Buzdugan a venit de la Iași la București. S-au cunoscut într-o sală, unde Mihai lucra la producție, făcând spoturi.

„Era așa liniștit… Îl auzisem la radio, unde era în vervă. Era total alt om și probabil că aceeași reacție o au și oamenii care ne aud la radio, după care ne cunosc în viața de zi cu zi. Se întâmplă ca de cele mai multe ori să fim în pauză vocală, după o zi de muncă, nu poți să fii bufon toată ziua! Și poate că mulți sunt așa: «Aaa, ăsta e băiatul ăla de la radio?» Așa l-am cunoscut eu pe Mihai”, ne-a povestit el.

Dușmanul căștilor

Cum fac să se suporte, după atâta amar de vreme? Zic că au ajuns să-și cunoască și să-și accepte defectele, să-și aprecieze calitățile și, împreună, reușesc să depășească momentele neplăcute.

Perfecționist din fire, Morar se exteriorizează atunci când lucrurile nu ies așa cum și-ar fi dorit și se răzbună… pe căști. L-a dat în vileag colegul lui.

„El pune foarte multă patimă în tot ce face și de multe ori, când vede că ceva nu merge, se enervează și azvârle căștile. Câte căști a distrus la Radio Zu și la Radio 21, unde am fost, și la Radio Contact… Cred că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.