Britney Spears, mesaj pentru fani, după protestele pentru externarea cântăreței | Străine, Vedete

0

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, s-a internat la începutul lunii aprilie într-o clinică pentru sănătatea mintală, unde trebuia să rămână timp de o lună, după cum s-a scris în presa internațională. Cântăreața a luat această decizie după ce a fost foarte afectată de problemele de sănătate ale tatălui său și a simțit nevoia să își acorde un timp doar pentru ea, conform Libertatea.

După apariția câtorva fotografii în presă, în care Britney Spears nu arăta prea bine, îngrijorarea fanilor s-a accentuat, aceștia adunându-se în fața primăriei din West Hollywood pentru a cere eliberarea artistei din clinică.

Ce le-a trimis Britney Spears fanilor ei

Vestea manifestațiilor a ajuns și la vedeta pop, iar aceasta a înregistrat un mesaj pe contul său de pe Instagram, prin care le-a transmis fanilor că este bine și nu au motive de îngrijorare. Ea i-a asigurat că este puternică și că face tot ce este mai bine pentru ea însăși. Artista s-a arătat emoționată de iubirea fanilor, dar i-a rugat totodată să îi respecte nevoia de intimitate.

 

View this post on Instagram

 

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.