Britney Spears le răspunde fanilor îngrijorați de starea ei de sănătate

0

Britney Spears a vrut să clarifice zvonurile apărute în ultima vreme, care susțineau că nu-și postează personal filmulețele pe contul de Instagram. Artista s-a filmat în timp ce le spune fanilor: „Pentru cei care nu cred că îmi postez propriile videouri, l-am făcut pe acesta ieri, așa că vă înșelați, dar sper că vă place.”

Zvonurile au apărut în urma unui filmuleț postat de Britney pe 16 mai, în care dansează pe o melodie interpretată de Michael Jackson. Cei care-i urmăresc activitatea pe Instagram au insinuat că a fost filmat în luna martie anul trecut și că persoanele responsabile de contul ei au postat videouri vechi pentru a arăta că artista se simte foarte bine, când de fapt, starea ei de sănătate ar fi mult mai gravă.

Britney Spears a fost internată luna trecută într-un centru special pentru a avea grijă de propria sănătate fizică și psihică, decizie luată în urma stresului cauzat de boala tatălui său. În luna ianuarie, artista în vârstă de 37 de ani a anunțat că va amâna lansarea noului său album, cât și câteva concerte din Las Vegas, după ce a aflat că tatăl ei, Jamie Spears, suferă de o boală cumplită. Anul trecut, Jamie a fost internat 28 de zile în spital, după ce și-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.