Britney Spears, internată într-un spital de psihiatrie

0

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, a luat decizia de a se interna în urmă cu o săptămână și va rămâne sub tratament aproximativ o lună. Aceasta a fost foarte afectată de problemele de sănătate ale tatălui său, Jamie, care a fost la un pas de moarte, potrivit Libertatea.

În luna ianuarie, cântăreața a renunțat la partea profesională pentru a fi alături de familia sa. Tatăl ei a trecut prin două operații de colon, iar Britney i-a fost alături în tot acest timp, îngrijorată de ce ar putea să i se întâmple.

”Ei sunt foarte apropiaţi. Ea nu vrea decât să îşi acorde timp pentru pentru a se concentra asupra propriei persoane”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Se pare că bărbatul nu se simte bine nici după cea de-a doua intervenție chirurgicală, iar artista suportă destul de greu suferința tatălui ei.

„El a fost foarte aproape de moarte și s-a operat din nou acum câteva săptămâni. Nu îi este bine. Britney și el sunt foarte apropiați și ea a fost afectată de situație”, a mai spus sursa.

Starul muzicii pop a postat pe contul său de Instagram un mesaj din care lasă să se înțeleagă că are nevoie de puțin timp doar pentru ea: „Cu toţii avem nevoie să ne luăm ceva timp pentru sine” a transmis Britney Spears.

Mesaj era însoțit și de un citat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.