Britney Spears ar putea să nu mai revină niciodată pe scenă | Străine, Vedete

0

Britney Spears se luptă de mulți ani cu tulburările psihice, iar problemele de sănătate ale tatălui său au ținut-o departe de viața artistică de ceva vreme. După ce s-a scris că artista s-a internat într-o clinică pentru sănătatea mintală de bună voie, s-a zvonit că nu ar fi chiar voința ei să urmeze tratamentul psihiatric. Cântăreața a negat zvonurile printr-un mesaj video în care le-a transmis fanilor că nu vrea decât să își ia un timp pentru ea, după perioada grea prin care a trecut familia sa, asigurându-i de faptul că va reveni curând.

În urmă cu câteva zile, Spears s-a prezentat în fața unei instanțe din Los Angeles pentru a fi audiată în procesul de ieșire de sub tutela tatăl său. Artista, în vârstă de 37 de ani, și-a motivat cererea spunând că Jamie Spears a internat-o cu forța în clinica de psihiatrie în urmă cu mai mult de o lună şi că a forţat-o să ia medicamente. Ea a susținut asta deși tatăl său a fost la un pas de moarte în urma a două operații de colon, iar starea lui nu este una tocmai bună.

Acuzația ei a fost susținută și de avocații mamei sale, Lynne Spears. Pentru a stabili adevărul, artista va fi supusă unei expertize psihiatrice, cu acordul ei.

Aceasta se află sub tutela lui Jamie Spears din 2008, după ce s-a confruntat cu probleme psihiatrice. Tatăl…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.