Britanicii au votat cine este membrul preferat din familia regală, iar rezultatul este surprinzător

0

Cele mai multe informații pe care le vei găsi în presă sunt fie despre cei mai mici membri ai familiei regale, Prințul George, Prințesa Charlotte sau Prințul Louis sau despre părinții lor și Ducele și Ducesa de Sussex, așadar poate fi surprinzător faptul că niciunul dintre ei nu ocupă primul loc în topul britanicilor anul acesta.

În fiecare an YouGov publică un sondaj în care britanicii votează cine este membrul preferat din familia regală, iar în 2019 acest titlu merge la Regina Elisabeta, Majestatea Sa fiind „cel mai popular membru al familiei regale și pe locul 2 în ceea ce privește faima”.

Aceasta are un procent pozitiv de 72% și este descrisă de fani prin termeni precum „admirabilă, respectată, demnă, dedicată”. Dacă ești surprinsă că Prințul William sau Prințul Harry nu se află pe primul loc, află că diferența nu este atât de mare. Ducele de Sussex a pierdut locul în fața unui singur punct, având un procent pozitiv de 71%. Anul trecut el s-a aflat pe primul loc, însă chiar dacă și-a pierdut din popularitate, el este considerat în continuare „admirabil, ușor de plăcut, amuzant, încrezător și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.