Brigitte Sfăt, pipăită pe fund. „Mamă, cum se simte…”

0

Brigitte Sfăt este una dintre vedetele care participă la show-ul difuzat de postul de televiziune Pro TV. Bruneta va fi protagonista unor scene incredibile în ediția de săptămâna viitoare a emisiunii.

Aflată în dormitor împreună cu câțiva dintre colegii săi de la fermă, Brigitte Sfăt este surprinsă admirându-se în oglindă. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați, Brigitte Sfăt atrage atenția cu posteriorul său bombat și ferm.

Vedeta este pipăită pe fund de două dintre colegele de la show-ul de la Ferma, dar și de cântărețul Jorge. După ce îi pune mâna pe posterior, Jorge nu se poate abține să exclame:

„Mamă, cum se simte…”.

Brigitte Sfăt este o cunoscută vedetă din showbiz-ul autohton. Aceasta a fost căsătorită de trei ori. Aceasta a fost măritată cu Ilie Năstase, Ovidiu Torj și Octavian Sfăt. În prezent, aceasta îl are ca partener de viață pe Corneliu Oană.

Citește și: Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.