Brigitte Năstase a dat de înțeles că s-a despărțit de Cornel Oană: „Este un nou început”

0

În urmă cu o lună, Brigitte apărea la braț alături de Cornel Oană, pe o pârtie, foarte fericită, iar în presa scria că cei doi se vor căsători.

Ea a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, iar în momentul în care a intrat în platou, ea nu mai avea inelul de logodnă. Totodată, ea a șters și toate pozele cu Cornel Oană de pe Instagram.

„Brigitte, tocmai începusei o poveste de dragoste…Crezi că o să mai reziste relaţia ta după experienţa asta cu „Ferma”?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe Brigitte.

„Mie îmi place să am o relaţie frumoasă de prietenie cu cei 17 colegi ai mei. Mie îmi plac începuturile şi consider că cel mai mare şi mai important este acest început”, a răspuns Brigitte.

Ulterior, Măruță a întrebat-o dacă mai formează o relație cu Cornel, moment în care ea a răspuns în felul următor: „Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început această „Fermă’ şi doar atât pot să spun”.

Prezentatorul a insistat pe acest subiect: „Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Şi am văzut că nici inelul nu-l mai ai pe mână. Ăla de logodnă. Gata, s-a terminat?”.

Brigitte a refuzat să răspundă și de această dată: „Bip. Nu vreau să vorbesc despre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.