Brazilianca pe care mulți o confundă cu Megan Fox. Incredibil cum poate să arate

0

 

Megan Fox este considerată ca fiind una dintre cele mai senzuale vedete internaționale. Aceasta are o copie fidelă în Brazilia în persoana unei tinere pe nume Claudia Alende, în vârstă de 21 de ani.

Claudia Alende este o brunetă focoasă, cu forme voluptuoase, iar asemănarea cu vedeta hollywoodiană Megan Fox este izbitoare.

Tânăra braziliancă s-a făcut remarcată în anul 2014, atunci când a participat la concursul Mis Bum Bum, competiție în cadrul căreia sunt alese cele mai frumoase posterioare din Brazilia.

A fost la un pas de a câștiga marele premiu, însă în final s-a clasat pe locul al doilea la competiția respectivă, în urma modelului Indianara Carvalho.

Deși nu a câștigat concursul, Claudia Alende a reușit să atragă atenția asupra sa. A primit numeroase contracte și a devenit o celebritate pe Instagram, acolo unde are peste 10 milioane de urmăritori.

Citește și: Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.