Brandul Topshop își închide toate sucursalele din Statele Unite ale Americii

0

Brandul Topshop își închide toate sucursalele din Statele Unite ale Americii. Proprietarii companiei deja au închis în jurul a 200 de magazine din Marea Britanie în ultimii trei ani.


Pe aceeasi tema

Beyonce şi Jay Z, cel mai bogat cuplu din lume! Cea mai nouă achiziție i-a costat 88 de milioane de dolari

Recent, artista Beyoncé a rupt legăturile cu brandul după apariția acuzațiilor de hărțuire sexuală împotriva președintelui Topshop, Sir Philip Green.

Brandul Topshop își închide toate sucursalele din Statele Unite ale Americii

Pentru brandul Topshop, este sfârșitul unei ere. Grupul Arcadia, de care brandul depinde, a anunțat închiderea tuturor centrelor comerciale din Statele Unite.

Potrivit BBC, citat de către Harper’s Bazaar, închiderea centrelor comerciale Topshop este o mișcare coordonată de Grupul Arcadia în speranța prevenirii unei „despărțiri” de brandul european.

Citește și: Beyonce a făcut anunțul! Parteneriat pe viață cu Adidas

Modificarile vor pune multe slujbe în pericol. Ian Grabiner, directorul executiv al Grupului Arcadia, a mărturisit pentru BBC că decizia a fost „dură dar necesară”.

Vestea vine la doar câteva luni după ce Beyoncé a rupt legătura cu brandul. Artista și-a comercializat întreaga colecție Ivy Park exclusiv prin retailerul european.

Citește și: Beyonce, mireasă pentru a doua oară! Cât a costat rochia?

De la anunțul despărțirii din noiembrie 2018, Beyoncé a mai bifat un parteneriat de succes cu brandul Adidas. „Acesta este parteneriatul vieții mele.

Până acum, Adidas a avut un succes desăvârșit datorită depășirii tuturor barierelor creative. Împărtășim aceeași  filosofie care pune creativitatea, dezvoltarea și responsabilitatea socială în fruntea unei afaceri.”

Citește și: Cine este miliardarul care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.