Bradley Cooper și Lady Gaga sunt în continuare la fel de apropiați

0

În ultimele luni întreaga lume a fost de părere că Bradley Cooper și Lady Gaga ar avea o relație în secret, iar despărțirile celor doi actori de partenerii lor au accentuat aceste zvonuri.

Cu toate acestea, se pare că Bradley Cooper și Lady Gaga sunt în continuare prieteni și nimic mai mult.

Potrivit unei surse citate de ET, Bradley Cooper se concentrează asupra carierei și asupra creșterii fiicei sale după despărțirea recentă de Irina Shayk. Cei doi au format un cuplu timp de 4 ani și au împreună o fiica, Lea De Seine, în vârstă de 2 ani.

„Bradley și Irina se simt mai liberi și sunt ușurați că pot găsi timp să se ocupe de cariera lor și să petreacă timp alături de fiica lor. Ei sunt 100% de aceeași părere în ceea ce privește creșterea fiicei lor, dorind ca aceasta să fie fericită și bine îngrijită”, a declarat sursa.

Aceeași persoană a declarat că amândoi sunt conștienți că este foarte important ca fiica lor să aibă ambii părinți prezenți în viața ei. „Amândoi au job-uri care le consumă timpul și să împartă custodia va fi cea mai bună situație pentru ei. Să iasă la întâlniri nu este o prioritate acum pentru niciunul dintre ei, principala lor preocupare fiind fiica lor și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.