Brad Pitt vorbește despre masculinitatea toxică

0

După anunțul separării în 2016, atât Brad Pitt, cât și Angelina Jolie au avut o perioadă în care nu s-au mai implicat în proiecte cinematografie.

Această pauza s-a încheiat pentru amândoi, iar Brad Pitt are chiar două filme care pot fi văzute de fani anul acesta. Once Upon a Time in Hollywood este deja în cinematografe, iar Ad Astra are premiera la Festivalul de Film de la Veneția.

În conferința de presă, Brad Pitt a recunoscut că acceptarea acestui proiect, în care relația tată-fiu este în centrul atenției, l-a făcut să se gândească mai bine la propriile păreri despre masculinitate și despre rolurile bărbaților.

„Retrospectiv, mă uit la conversațiile noastre de la început, ale mele cu James (Gray, regizorul filmului), și lucrul despre care vorbeam, fără să punem etichete, era această definiție a masculinității. Să crești într-o perioadă în care am fost învățați să fim puternici, să nu arătăm slăbiciune, să nu acceptăm să nu fim respectați și așa mai departe, are cu siguranță o valoare, în ideea că intri în această lume și te descurci, însă există și o barieră, care s-a creat prin acceptarea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.