Brad Pitt vorbește despre industria de la Hollywood și despre posibilitatea de a renunța la cariera sa

0

În ultimii ani, Brad Pitt, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, nu a mai jucat în nicio producție, alegând să se implice mai mult în producție și, totodată, să se implice în viața familiei sale.

Anul acesta însă el va putea fi urmărit din nou pe marile ecrane în mult așteptatul film realizat de Quentin Tarantino, Once Upon a Time In Hollywood. Cu această ocazie, Brad Pitt a oferit un nou interviu pentru GQ Australia, actorul dezvăluind mai multe informații despre planurile sale de viitor.

„Sunt în spatele camerei în partea de producție și îmi place mult asta. Dar încep să fac mai puține. Chiar cred că este un joc al bărbaților mai tineri – nu că nu ar exista suficiente rolurile importante pentru bărbați mai în vârstă – dar simt, jocul în sine, se va schimba natural. Va fi o selecție naturală”, a declarat Brad Pitt.

Actorul a vorbit și despre serviciile de streaming precum Netflix (disponibil și în România) și Hulu, Brad Pitt dezvăluind că este curios care va fi viitorul filmului. „Chiar apreciez serviciile de streaming deoarece vedem din ce în ce mai multe proiecte de calitate. Vedem mai mulți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.