Brad Pitt și Charlize Theron se iubesc în secret de anul trecut | Străine, Vedete

0

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, și Charlize Theron, 43 de ani, se pare că au o relație încă de anul trecut, din Ajunul Crăciunului, însă au preferat să rămână discreți, cel puțin deocamdată, relatează The Sun. Cei doi mari actori s-au cunoscut prin intermediul lui Sean Penn, întocmai fostul logodnic al frumoasei blonde.

Brad Pitt și Charlize Theron au fost văzuți împreună la un eveniment monden desfășurat săptămâna trecută la Hollywood: “Cei doi amorezi s-au sorbit din priviri. Ea a băut un cocktail cu vodcă, iar el a consumat doar apă minerală. Păreau că se simt minunat împreună. El și-a pus braţul în jurul taliei ei și i-a făcut cu ochiul. Păreau foarte fericiţi! Îşi tot dau întâlniri de vreo lună. Se cunoaşteau deja de ceva vreme, prin prietenul lor comun, Sean Penn, iar, de la sfârşitul anului trecut, prietenia lor s-a transformat într-o relaţie amoroasă în toată regula”,” – se arată în sursa citată.

Brad Pitt a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston timp de 5 ani, divorțând în 2005, atunci când s-a îndrăgostit de Angelina Jolie. În anul 2014, după aproape 10 ani de relație, Brad și Angelina se căsătoresc, însă doi ani mai târziu divorțează.  Cei doi au împreună șase copii, trei adoptați și trei biologici.

Charlize Theron, la rândul său, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.