Brad Pitt și Charlize Theron, cel mai nou cuplu de vedete?

0

Se pare că Brad Pitt și Charlize Theron formează cel mai HOT nou cuplu de vedete, iar dacă zvonurile se vor confirma, putem spune că acesta este cu siguranță cuplul anului 2019!

Potrivit The Sun, relația dintre Brad Pitt și Charlize Theron a început la finalul anului 2018, după ce au făcut cunoștintă anterior prin intermediul lui Sean Penn, fostul logodnic al lui Charlize. „Se întâlnesc de aproximativ o lună. Ei sunt prieteni de ceva timp – ironic, s-au cunoscut prin intermediul lui Sean – însă lucrurile au evoluat de atunci”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Brad Pitt și Charlize Theron au fost văzuți împreună pe 12 ianuarie la Chateau Marmont în Los Angeles, locul unde Charlize a participat ca invitat special la vizionarea privată a filmului „Roma”. Brad participase în aceeași zi la evenimentul de vizionare a peliculei „If Beale Street Could Talk”. „Brad a venit la Chateau după eveniment, și-a schimbat ținuta și i s-a alăturat lui Charlize într-un colț al barului. Erau ridicol de afectuoși unul cu celălat, se atingeau constant și râdeau. Amândoi păreau foarte fericiți împreună”, a mai precizat sursa pentru The Sun.

Brad Pitt se apropie de finalizarea divorțului atât de mediatizat de Angelina Jolie și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.