Brad Pitt regretă modul în care s-a comportat în divorțul de Jennifer Aniston

0

Se pare că Brad Pitt este dezamăgit de modul în care s-a comportat în divorțul de Jennifer Aniston. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood în perioada 2000-2005, însă s-au despărțit după ce actorul a început o relație cu Angelina Jolie.

Brad Pitt nu este deloc fericit cu modul în care a acționat atunci, o sursă declarând pentru US Weekly: „evident că și-ar fi dorit să fi tratat divorțul de Jennifer Aniston într-o manieră mai atentă”.

În plus, actorul i-ar fi cerut iertare lui Jennifer, o sursă apropiată declarând pentru Style Celebrity: „El a fost determinat să îi ceară iertare pentru lucrurile prin care ea a fost nevoită să treacă și exact asta a făcut. A fost cea mai intimă conversație pe care Brad și Jen au avut-o vreodată. I-a cerut iertare pentru că a fost un soț absent. Totodată, el i-a cerut iertare și pentru că a părăsit-o pentru Angelina.”

Se pare că Jennifer Aniston a decis să îl ierte și să lase totul în trecut, relația lor de prietenie fiind din nou în centrul atenției după ce Brad Pitt a participat la aniversarea actriței. Cei doi s-au îmbrățișat și au discutat puțin, însă potrivit The Daily Mail, Jen nu i-a oferit o atenție specială lui Brad.

Brad Pitt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.