Brad Pitt recunoaște că a avut nevoie de ajutor după despărțirea de Angelina Jolie

0

Într-un interviu acordat celor de la The New York Times, Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, recunoaște că după despărțirea de Angelina Jolie a avut nevoie de ajutor specializat. Mai exact, el a fost nevoit să meargă la Alcoolicii Anonimi timp de un an.

„Am luat lucrurile așa cum au venit, așa că am renunțat la băutură. Să îi alături pe toți acești bărbați, care stau lângă tine, sunt sinceri și deschiși într-un mod în care eu nu sunt. Era un loc sigur în care nimeni nu te judeca.”

În ciuda notorietății de care se bucură Brad Pitt, niciunul dintre cei cu care a fost în acest grup de sprijin pentru dependenții de alcool, nu a povestit presei nimic din ceea ce Brad a spus. „A fost chiar o ușurare pentru mine să îmi expun toate părțile negative în fața lor”, a declarat Brad Pitt.

În anul 2017, Brad Pitt a declarat pentru GQ Style faptul că încă din liceu s-a confrunat cu dependența de alcool. „Fugeam de propriile sentimente. Sunt fericit că acum am scăpat de asta. Dar în ultimul an, lucrurile nu au stat chiar așa. Am băut prea mult. Și a devenit o problemă. Și mă bucur că a trecut jumătate de an de când…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.