Brad Pitt pune pe primul loc timpul petrecut alături de copiii lui

0

Cariera lui Brad Pitt pare mai înfloritoare ca oricând. Rolul din filmul Once Upon A Time… In Hollywood regizat de Quentin Tarantino a primit numai aprecieri din partea criticilor și a fanilor. În plus, actorul în vârstă de 55 de ani va începe în curând filmările la drama Ad Astra și pentru continuarea peliculei World War Z.

Cu toate aceastea, nu cariera este prioritatea lui Brad Pitt. În această perioadă el se concentrează pe îmbunătățirea relației pe care o are cu cei șase copii ai săi.

„Brad a muncit foarte mult cu el pentru a deveni o persoană mai bună, mai sănătoasă și a fi cel mai bun tată posibil”, a declarat o persoană apropiată actorului pentru publicația People. „Copiii au fost mereu o prioritate pentru el. Cariera lui merge bine, ceea ce este un lucru bun care îl face să aibă motive de mândrie. El provine dintr-o familie unită și a continuat să fie un părinte care este foarte interesat de viața copiiilor lui”.

Brad Pitt își va petrece vara alături de cei șase copii ai săi, în timp ce Angelina va fi pe platourile de filmare în New Mexico, potrivit unei surse care le-a oferit detalii celor de la The…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.