Brad Pitt, nemulțumit de modul în care Angelina Jolie crește copiii lor

0

Deși Angelina Jolie și Brad Pitt au depus actele de divorț în 2016, lupta pentru custodia copiilor nu s-a terminat nici acum și este una abundentă în declarații acide și dezvăluiri surprinzătoare despre cei doi actori.

Nu se cunosc multe detalii despre deciziile pe care judecătorii le-au luat în ceea ce privește persoana care deține custodia copiilor dar, potrivit surselor, Angelina Jolie a fost desemnată cu creșterea copiilor, dar custodia este comună și Brad Pitt are dreptul să îi viziteze și să petreacă timpul cu ei.

Brad Pitt este însă foarte interesat de viața copiilor săi și urmărește cu atenție toate știrile și imaginile care apar în presă. Actorul în vârstă de 55 de ani pare că este foarte nemulțumit de persoanele pe care Angelina le-a desemnat a avea grijă de cei mici
, în special după ce au apărut recent imagini în care copiii erau însoțiți la cumpărături doar de gărzile de corp ale Angelinei.

Imaginile în cauză îl arată pe un bodyguard al actriței în timp ce merge prin magazine împreună cu Vivienne, în vârstă de 10 ani, și Shiloh, în vârstă de 12 ani, iar Angelina nu a fost alături de ele.

„Brad este dezamăgit că nu poate petrece mai mult timp alături de copiii lui, nu îi vede crescând….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.