Brad Pitt este din nou îndrăgostit?

0

De la divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt nu există probabil o lună în care să nu apară un nou zvon despre posibile noi relații ale celor doi.

De data aceasta, potrivit Us Weekly, Brad Pitt este cel care s-ar fi îndrăgostit și ar avea o relație cu designerul de bijuterii și medicul holistic Sat Hari Khalsa. Potrivit publicației, Brad Pitt s-ar fi îndrăgostit de Khalsa deoarece este „foarte puternică” și are „o minte frumoasă”.

Aceste zvonuri s-au dovedit a fi departe de adevăr, după ce E!News a publicat declarația unei surse anonime care susține că aceste zvonuri „sunt complet false”.

Brad Pitt și Sat Hari Khalsa au fost văzuți împreună la Red Hot Chili Peppers’ Annual Benefit Gala în Los Angeles, iar zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au fost negate și în People, unde o sursă a declarat că cei doi „sunt foarte apropiați”, însă nu au o relație.

Nu este prima dată când se spune despre Brad Pitt că are o nouă relație. După separarea de Angelina Jolie din 2016, tabloidele au scris că actorul ar fi avut o relație cu profesoara Neri Oxman și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.