Brad Pitt & Angelina Jolie: ce s-a întâmplat, de fapt, la prima întâlnire față în față de la anunțarea divorțului

0

Pe 30 ianuarie Brad Pitt și Angelina Jolie s-au întâlnit față în față pentru prima dată de la anunțarea divorțului și au petrecut trei ore împreună.

Potrivit surselor citate de Hollywoodlife, întâlnirea a fost „una intensă”, iar scopul întrevederii l-a constituit custodia copiiilor.” Există numeroase discuții despre bonele pe care Angelina le-a desemnat ca să îi acompanieze pe copii pe durata vizitelor pe care i le vor face lui Brad”, a declarat o sursă pentru In Touch.

„Avocatul lui Brad a avut numeroase obiecții și acum încearcă să cadă de comun acord și să stabilească exact condițiile în care vor avea loc întrevederile dintre Brad și copii”, a mai precizat sursa, adaugând că un alt punct important al întâlnirii l-a constituit stabilirea unui acord financiar în urma divorțului.

„Brad a fost de acord cu întâlnirea sperând că va ajunge la un compromis cu Angelina”, a adăugat sursa. „Este epuizat și spera ca totul să se termine dacă are ocazia să vorbească față în față cu Angelina. Este frustrat că lucrurile durează atât de mult și speră ca divorțul atât de costisitor să se termine cât mai repede pentru a-și vedea de viață”.

La finalul anului trecut, Pitt și Jolie au ajuns la o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.