Brad Falchuk dezvăluie motivul pentru care a așteptat să se mute cu Gwyneth Paltrow

0

Brad Falchuk a acordat un interviu celor de la WSJ Magazine în care discută despre noul său contract cu Netflix, dar și despre căsnicia cu Gwyneth Paltrow. „Există o versiune făcută de media despre relația noastră, dar noi doar pregătim cina. Sau ea îmi pregătește micul-dejun. Asta este tot. Suntem un cuplu perfect normal”, a spus producătorul, insistând că relația dintre cei doi nu este deloc plină de glamour, așa cum se vehiculează în presă.

„Gwyneth este foarte tare. Îmi spune mereu să mă relaxez. La sfârșitul zilei suntem în pat împreună și nimic din lumea exterioară sau opiniile oricărei persoane nu ajung la noi, nu înseamnă nimic.”

Deși Brad și Gwyneth se apropie de aniversarea de un an a căsniciei, nu au locuit până acum împreună. „Mă mut în septembrie. Am luat lucrurile foarte încet. Divorțul este groaznic, chiar și atunci când este lucrul corect ce trebuie făcut. Și este foarte greu pentru copii”, a continuat Brad. Gwyneth Paltrow are doi copii cu Chris Martin, iar Brad Falchuk are tot doi copii cu fosta lui soție, Suzanne Fachuk.

„Toată acea lume a faimei este lumea ei. Dacă trebuie să fac o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.