Borcea pare fratele mai mare al fiului său, Patrick!

0

Omul de afaceri a ieșit la începutul lui iulie de acolo’, cum îi place să spună locului de detenție unde și-a petrecut aproape patru ani și jumătate, și s-a dedicat familiei și lui însuși. Soția, Valentina, postează periodic poze în social media cu trioul fericit, ea, el și cel mic, Milan, cărora li se vor adăuga la începutul lui 2019 gemenele atât de așteptate de Borcea.

Cristi a declarat pentru Libertatea, în miezul toamnei, că-i va rămâne fidel actualei soții, dar nu lasă deoparte îngrijirea personală.
Fostul dinamovist, posibil viitor dinamovist, urmează un program de pregătire personală la sala de forță, iar detaliile se văd. Pe chip, la fizic, Borcea scăpând de kilogramele care-i prisoseau și-l enervau. În plus, businessmanul investește mii de euro pe lună în diverse strategii și programe de a-și menține tenul cât mai tânăr posibil. Iar în preajma Revelionului, Cristi arată mai tânăr și mai fit ca niciodată. Și e gata de Revelionul din Poiana Brașov, acolo unde și-a invitați toți copiii, șapte la număr!

Patima boxului

Uneori, tatăl se antrenează cot la cot cu fiul său, mai exact cu cel mai mare dintre ei, cu Patrick, în vârstă de 21 de ani.

Până la a-i călca pe urme părintelui său în privința fotbalului, juniorul este dedicat boxului și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.