Bogdan de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre divorțul de Hannelore. A fost Andy implicat?

0

 

Bogdan și Hannelore, foști concurenți la Insula Iubirii, s-au căsătorit după emisiune, dar au ajuns rapid la dibvorț. După ce s-a aflat de separarea lor, au existat speculații cum că ispita Andi ar fi avut legătură cu divorțul lor.

Hannelore si ispita Andi

Bogdan a decis să facă lumină în acest sens. El a explicat, pentru spynews.ro, care este de fapt situația.

„În urma concluziilor aberante cum că Andi ar avea vreo legătură cu divorțul nostru, ei bine el nu are nici o legătură, principalul motiv este că lucrurile nu s-au schimbat în bine cum speram că se vor întâmpla, căsătoria fiind încă o șansă pentru a salva relația noastră.

Înainte de căsătorie am discutat mult și am ajuns la o concluzie că dacă peste n ani vom reveni la aceleași discuții ca în trecut, atunci ne vom strânge mâna și ne vom despărți. Pe neașteptate pentru mine, acest lucru a venit mult mai devreme.

Sunt aproape trei luni de zile de când am hotărât să încheiem relația. Și cred că fiecare dintre noi avem dreptul să cunoaștem noi persoane alături de care putem fi fericiți, iar cele mai frumoase momente vin atunci când nu te aștepți”, a declarat Bogdan.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.