Blue Ivy, fiica lui Beyonce, are un talent ascuns

0

Mai precis, Blue Ivy și-a făcut apariția împreună cu mama ei, Beyoncé, la Billboard Hot 100, un eveniment care înglobează întreaga industrie muzicală din SUA. În același timp, Blue Ivy a devenit și cea mai tânără artistă care a luat parte la acest eveniment. Conform spuselor bunicii ei, Tina Knowles-Lawson, Blue Ivy nu este doar o cântăreață talentată, ci este pasionată și de tot ceea ce ține de makeup.

Bunica ei, Tina, a avut grijă să-i cumpere mai multe produse de makeup, astfel încât să aibă ocazia să experimenteze, deși tatăl ei nu este în totalitate de acord cu asta și speră să fie mai mult o joacă. Ba mai mult, ea are acum la dispoziție un adevărat kit de machiaj profesional.

Este chiar un make-up artist. Este minunată. Și nu este vorba că îi împrumută din când în când mamei ei rujul. La vârsta ei, își poate face cu ușurință și un machiaj de tip cat eye. Și iată-mă pe mine, care nu îmi pot face o codiță cu eyeliner fără să îmi ruinez întreg machiajul și fără să am răbdarea necesară. Eu nu sunt precum ea. Blue Ivy are toate aceste ingrediente necesare unei cariere în industria frumuseții…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.