Blake Lively și Ryan Reynolds ne demonstrează încă o dată că formează un cuplu adorabil

0

Cel mai recent flirt al cuplului implică un invitat special: Pikachu. Ryan Reynolds este vocea personajului în filmul de animație „Pokémon: Detective Pikachu”, iar cu această ocazie, actorul a postat un video pe contul personal de Instagram. „Imagini de la audiția mea pentru #DetectivePikachu”, a adăugat el în descriere.

Clipul arată mai multe personaje din film, inclusiv un Pikachu sarcastic. Amuzamentul lui Ryan este evident încă de la început, în timp ce melodia „I Wanna Dance With Somebody” a lui Whitney Houston se derulează în fundal. Blake și-a susținut soțul scriindu-i în secțiunea de comentarii „Ar fi greșit dacă aș spune că sunt atrasă sexual de el??”Reynolds a fost uimit de mesaj, răspunzându-i soției sale „@blakelively asta este cea mai bună teorie făcută de un fan pe care am citit-o.” De-a lungul timpului, cei doi ne-au amuzat cu reacțiile din social media, sarcasmul fiind cea mai folosită calitate a lor.

În luna septembrie, Blake și Ryan au împlinit șase ani de căsnicie, un alt prilej pentru cei doi de a se distra unul pe seama celuilaly. Ryan Reynolds, faimosul actor din „Deadpool’, a postat o imagine cu un camion pe care se afla reclama la brandul lui de gin, Aviation Gin….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.