Blake Lively și-a surprins fanii cu un clip inedit postat pe Instagram

0

Actrița le-a împărtășit urmăritorilor săi de pe Instagram un video de acum doi ani, de când era în spital și se refăcea după ce a avut parte de un incident în timp ce filma pentru „The Rhythm Section.”

Actrița s-a accidentat destul de grav la mână, în decembrie în anul 2017, în timpul unei cascadorii și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Filmările au fost amânate deoarece Blake a trebuit să facă o operație, însă ele au fost reluate. Soțul ei, Ryan Reynols, este cel care a filmat acest video cu Blake de când era în spital.

Blake Lively și Ryan Reynolds sunt recunoscuți pentru faptul că împărtășesc cu fanii lor de pe Instagram momente amuzante, dar și mai puțin plăcute din viața lor.

Blake Lively a început să filmeze pentru „The Rhythm Section” în anul 2017, însă filmul va fi lansat abia anul viitor. Blake Lively va începe să promoveze filmul în care joacă pe platformele ei de socialiazare.

Blake interpretează rolul lui Stephanie Patrick, o femeie care este nevoită să afle adevărul despre accidentul în care familia ei și-a pierdut viața. În acest sens, ea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.