Bittman&Co au fost la cel mai mare admirator Holograf

0

De fapt, membrii trupei au purces la reședința adolescentului pe care l-au urat chiar cu ocazia zilei sale onomastice, într-un fel de pelerinaj’, mânați de curiozitate de a vedea cu ochii lor o parte a istoriei Holograf cunoscută doar  de Edi Petroșel și Tino Furtună din actuala componență, oamenii cu cei mai mulți ani în trupă (cei doi activează din 1983).

 

Bittman&Co. au fost în pelerinaj’ la Baia Mare, acasă la cel mai mare admirator Holograf

Pe numele său Ștefan Dumitraș,15 ani, tânărul fan a reușit, și  ajutat de părinți săi, strângă discografia completă a formației, materiale audio (vinil, casetă audio, CD) și video, dar și o impresionantă colecție de fotografii, postere și autografe  licitate din diverse perioade Holograf, multe din compilațiile de la începturile trupei nefiind în colecțiile muzicienilor.

De ani buni cea mai populară formație pop-rock românească, drumul spre celebritate al  trupeților de la Holograf se trage dinainte din 1986, când în formație au venit, pe lângă, Tino Furtună și Edi Petroșel,  Dan Bittman și Mugurel Vrabete. Admirabil, de atunci echipa este neschimbată, ba chiar completată!

CITESTE SI: Dave Evans, primul solist AC/DC, se relansează cu o trupă românească

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.