Bianca Rus ar fi fost agresată de soț la magazin. „M-a lovit cu pumnii în stomac. Am vomat încontinuu”

0

 

În luna mai, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. a o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, lucru pe care bărbatul însă l-a infirmat. Acum, potrivit cancan.ro, Bianca Rus ar fi fost din nou agresată de Antonio, la magazinul pe care bruneta îl dețina în zona Iancului din Capitală.

Antonio ar fi mers la magazinul Biancăi pentru a discuta cu aceasta despre divorț, însă lucrurile au degenerat. bruneta ar fi fost lovită de Antonio.

„M-a lovit cu pumnii în stomac și a vrut să-mi smulgă verigheta! Am vomat încontinuu. Mă doare de mor stomacul. Nu este prima dată când face face asta. Nu am vrut să se știe pentru că mi-a fost rușine, dar acum faceți ce vreți, spuneți unde vreți!”, le-ar fi spus Bianca Rus unor prietene.

„Bianca vomită mereu după operație pentru că nu mănâncă la ore fixe, nu pentru că a lovit-o băiatul meu…

…Nu cred că băiatul meu a bătut-o! A fost acolo, dar nu a dat în ea. Magazinul ăla e închiriat pe numele Gottschling, Antonio are tot dreptul să fie acolo. El i-a cerut doar verigheta înapoi, iar ea a strâns pumnul așa, să nu i-o dea. Ea a chemat într-adevăr…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.