Bianca Drăgușanu a dat frâu liber pasiunii pe plajă. Sărut pasional și atingeri periculoase cu Alex Bodi

0

După ce s-au separat pentru o scurtă perioadă de timp înainte de Crăciun, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au reînnodat relația și mari să fie mai amorezați ca niciodată. Cei doi îndrăgostiți au plecat într-o minivacanță în Dubai, acolo unde se bucură din plin unul de prezența celuilalt.

Dragostea dintre ei este din ce în ce mai mare, încât aceștia n-au rezistat și au dat frâu liber pasiunii pe plajă. Luată în brațe de iubitul ei, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu l-a sărutat pasional, în timp ce acesta o ținea strâns la pieptul său.

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. După separarea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a întors în brațele fostei soții, femeia care i-a dăruit un copil. Despre Bianca Drăgușanu s-a spus că ar fi avut, după separarea de Alex, o relație cu Josip Heit, șeful fostului ei iubit. Însă, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu n-au putut să stea prea mult departe unul de celălalt. Cei doi s-au împăcat și au fostrecent într-o escapadă în Turcia, la Istanbul. De curând, cei doi au fost nași de botez. Zilele acestea s-a aflat că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au mutat împreună.

Citește și: HOROSCOP FEBRUARIE 2019. Ce zodii au de câștigat și care sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.