Bianca Drăgușanu a ajuns cu fetița la spital. Victor Slav a fost tot timpul cu ele

0

Nici bine nu s-a despărțit de Alex Bodi, cel care i-a fost iubit, că Bianca Drăgușanu a dat din nou de probeme. De data aceasta vedeta a ajuns la spital cu fiica sa și a lui Victor Slav, Sofia Natalia. Micuța a avut probleme de sănătate.

Potrivit viva.ro,  Sofia Natalia este răcită atât de rău încât a ajuns la Spitalul de Urgență, pentru un tratament intensiv, care a inclus și perfuziile.  Problema de sănătate a micuței este cât se poate de serioasă, astfel că Bianca Drăgușanu nu a stat singură la spital, ci și cu Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult. Ulterior,  Bianca Drăgușanu a început o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.