Beyoncé și fiica ei, Blue Ivy, au impresionat prin ținutele purtate la gala organizată de Tina Knowles

0

Beyoncé și fiica ei, Blue Ivy, au participat împreună la evenimentul organizat de Tina Knowles, Wearable Art Gala în Santa Monica, California, acestea purtând ținute inspirate din filmul animat „Lion King”.

Acest lucru nu este deloc întâmplător, Beyoncé fiind vocea Nalei, cea de care este îndrăgostit Simba.

Artista, câștigătoare a nenumărate premii Grammy, a purtat un costum auriu, cu un cap de leu atent aplicat. Pe lângă detaliile strălucitoare, costumul a avut și pene, acestea reprezentând coama leului. Beyoncé a postat o serie de imagini cu acest costum, iar și un video cu fiica sa, Blue Ivy, în vârstă de 7 ani.

Aceasta a purtat o rochie galbenă, cu detalii colorate și un accesoriu de păr asortat. În video Blue Ivy cântă o melodie cunoscută, „Circle of Life”, de pe coloana sonoră a filmului Disney apărut în 1994.

Această ținută purtată la gala a cărei temă a fost „A Journey to the Pride Lands” (O călătorie în Terenurile Mândriei – regatul din filmul „Lion King”) nu este singurul mod în care Beyoncé promovează noul film animat.

Disney a colaborat cu Luminess Cosmetics și cu Sir John, make-up artistul preferat de Beyoncé de ani de zile, pentru crearea unei colecții de produse de machiaj,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.