Beyoncé dezvăluie ce greutate avea înainte să adopte o dietă pe bază de plante

0

Beyoncé a dezvăluit cât de mult a luat în greutate înainte de concertul pe care trebuia să-l susțină la Coachella în 2018, înainte de a începe o dietă bazată pe plante, numită 22 Days Nutrition. Într-un video postat ieri pe YouTube, artista în vârstă de 37 de ani a explicat parcursul călătoriei sale către revenirea la greutatea dinainte de sarcină. „Bună dimineața, este 05:00 a.m., iar aceasta este prima zi de repetiții pentru Coachella. Coșmarul fiecărei femeie… aceasta este greutatea mea, 80 de kilograme. Avem mult de muncă”, spune Beyoncé în introducerea clipului.

Inițial, Beyoncé trebuia să cânte la Coachella în 2017, însă a rămas însărcinată în mod neașteptat cu gemenii Rumi și Sir, fiind nevoită astfel să aștepte un an. Așa că, pregătindu-se pentru spectacolul din aprilie 2018, Beyoncé, care a explicat că avea 98 de kilograme în ziua în care s-au născut gemenii, a fost determinată să slăbească.

„Sunt din nou pe scenă după ce am dat naștere gemenilor. Am fost o femeie care a simțit că acest corp nu este al ei”, povestește Beyoncé în video. Marco Borges, un fiziolog în exerciții și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.