Beyonce a colaborat cu fiica ei, Blue Ivy, pentru o nouă melodie, iar fanii au avut cele mai bune reacții

0

Blue Ivy calcă pe urmele mamei sale și demonstrează că poate urma în viitor o carieră în muzică. În vârstă de 7 ani, fiica lui Beyonce a impresionat fanii din întreaga lume după ce a cântat mai multe versuri din melodia „Brown Skin Girl”, de pe albumul lansat pe 19 iulie.

Blue Ivy cântă alături de Saint John în deschiderea melodiei, având însă și o parte solo, la final, când recită refrenul. Aceasta nu este singura colaborare de pe noul album al lui Beyonce. Childish Gambino, Kendrick Lamar și Pharrell fiind doar o parte din artiștii cu care vedeta a colaborat pentru acest album.

Fiica lui Beyonce a avut deja o apariție în videoclipul spectaculos al melodiei „Spirit”, unde a impresionat prin ținuta purtată.

Beyonce a declarat că noul ei album este „o experiență a povestirii. Am vrut să fac mai mult decât să găsesc o colecție de piese care au fost inspirate de film. Este un amestec de genuri și colaborări care reprezintă un singur sunet. Sunt influențe din tot, de la R&B, pop, hip hop și Afro Beat”.

Citește și:
Fiica lui Beyoncé, Blue Ivy, apare alături de artistă în videoclipul piesei „Spirit’, de pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.