Best Beauty Looks @ MET GALA 2019

0

Plecând de la o tematică vestimentară inedită – Camp: Notes on Fashion – cel mai important eveniment fashion al anului s-a încheiat, lăsându-ne drept moștenire unele dintre cele mai frumoase machiaje și, în special, coafurile de podium. Iată care sunt preferatele noastre:

Cardi B

Cardi B nu ne dezamăgește niciodată! Și nu o putea face nici la Gala Met! Ne place rujul roșu, ne plac genele care îi îmbracă spectaculos privirea, accesoriile și ținuta – pe scurt: unul dintre look-urile noastre preferate!

Lady Gaga

Oh, Gaga! Pe lângă faptul că a schimbat patru ținute pe covorul roșu în numai câteva minute, Lady Gaga s-a asigurat că prezența ei la Gala Met 2019 nu poate fi trecută cu vederea. Extravagantă așa cum ne-a obișnuit, Lady Gaga este cu siguranță câștigătoarea la capitolul Best Beauty Look!

Gemma Chan

Poate că accesoriul de pe cap a fost ceea ce ne-a atras mai întâi la Gemma Chan, însă tenul ei impecabil, ochii puși în valoare de un stop de argintiu și gene stufoase o pun în topul preferatelor noastre.

Lupita Nyong’o

Și Lupita Nyong’o se numără printre favoritele noastre, atât datorită coafurii afro, decorată cu piepteni de păr aurii, cât și pentru spectaculosul machiaj cu glitter, scos în evidență de rujul negru cu accente strălucitoare.

Elle Fanning

Elle Fanning ne-a demonstrat încă o dată că o apariție pe covorul roșu poate fi amuzantă: machiajul colorat, părul prins și cu bucle lejere, iar manichiura ei, decorată cu diverse accesorii inedite, nu au putut fi ratate.

Zoe Saldana

Strălucitoare din toate punctele de vedere! Zoe Saldana a purtat o rochie cu paiete, machiaj cu glitter pe pleoape și orhidee naturale pe post de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.