Benedict Cumberbatch a fost pălmuit de un biciclist după ce actorul l-a lovit cu mașina

0

În urma accidentului provocat de starul din „Dr. Strange”, bărbatul de pe bicicletă a fost atât de furios încât s-a ridicat de pe stradă și l-a lovit pe Benedict, fără să își dea seama cine este acesta, de fapt. Actorul în vârstă de 42 de ani l-a dărâmat de pe bicicletă pe Michael Lawrence, în vârstă de 63 de ani, în Freshwater, Isle Of Wight.

Un prieten de-al biciclistului le-a spus celor de la The Sun că Lawrence nu a găsit un loc în care să poată opri pentru a evita mașina, așa că a făcut un semn cu mâna ca vehiculul să oprească. În consecință, mașina lui Benedict i-a prins întreaga mână. În ciuda speculațiilor că Benedict ar fi condus un Lamborghini în timpul coliziunii, reprezentanții actorului susțin că acesta nu deține o astfel de mașină, Lawrence afirmând că a fost lovit de un Urus 4×4.

Prietenul lui Lawrence a spus publicației că Benedict l-a acuzat pe biciclist că mergea pe mijlocul drumului în momentul impactului: „Lawrence aproape că a făcut infarct.” În ciuda tragediei, actorul i-a oferit bărbatului apă pentru a-și curăța sângele înainte să-l ducă la cel mai apropiat spital. Cumberbatch a raportat incidentul la poliția de pe insulă, fără a depune plângeri pentru palma…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.