Ben Affleck și-a stabilit clar prioritățile, iar o relație, în acest moment, nu se află printre ele

0

O sursă le-a spus celor de la ET că Ben Affleck vrea să aibă un stil de viață mai sănătos în ultima perioadă, ceea ce include exerciții fizice regulate și petrecerea timpului cu copiii lui, Violet (13 ani), Seraphina (10 ani) și Samuel (7 ani). Aceeași sursă a continuat prin a spune că fosta lui soție, Jennifer Garner, îi este alături.

„Ben se îndreaptă în sfârșit către un stil de viață sănătos, iar familia lui este foarte fericită. Se află pe drumul cel bun și se simte foarte bine, mai ales că are sprijinul lui Jen și al întregii familii. Jen, evident, a fost de mare ajutor în motivarea lui Ben de se vindeca și a fi alături de copiii lui. A început să facă exerciții fizice în fiecare zi, mănâncă mai bine și își petrece timpul cu cei trei copii ai săi. Se asigură că face tot ce poate atât pentru el, cât și pentru familie. Motivația lui de a se schimba a venit de la conștientizarea că poate pierde ceva foarte important”, a continuat sursa.

Cel care a oferit informațiile pentru ET a adăugat că Jennifer Garner încă formează un cuplu cu omul de afaceri John Miller, având o relație din ce în ce mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.