Bella Hadid s-a vopsit blondă și seamănă perfect cu sora ei, Gigi Hadid

0

La începutul carierei sale de model, Bella Hadid și-a vopsit părul într-o nuanță de șaten închis, pentru a fi diferențiată de sora ei mai mare, Gigi Hadid. Acum, Bella s-a reîntors la culoarea ei naturală, asemănarea cu Gigi fiind absolut izbitoare. Bella a postat două fotografii pe Instagram Story în care i se observă buclele aurii. Nu se știe încă dacă aceasta este o schimbare temporară sau permanentă. Însă un lucru este sigur – indiferent de culoarea părului, Bella are o frumusețe aparte.

În luna martie, modelul și-a vopsit părul într-o nuanță mai deschisă, făcând anunțul pe Instagram și adăugând la descriere: „Înapoi la blond, înapoi la origini.” Noul look a putut fi admirat la Festivalul de Film de la Cannes, în luna mai, fiind cu atât mai evident când Bella și-a strâns părul într-un coc, la premiera filmului Pain and Glory.

Așteptăm cu nerăbdare să le vedem pe surorile Hadid la New York Fashion Week, în luna septembrie, când vor prezenta pentru renumitele case de modă colecțiile de primăvară/vară 2020. După New York, prezentările se vor desfășura la Londra, Milano și Paris, iar luna modei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.