Bella Hadid a primit un mesaj neașteptat de la The Weeknd cu ocazia zilei de naștere

0

În luna august, The Weeknd și Bella Hadid au decis să se despartă, iar acest lucru i-a luat prin surprindere pe toți apropiații lor. Însă, cu ocazia zilei ei de naștere, Bella Hadid a primit un mesaj de la The Weeknd și chiar au fost surprinși împreună după petrecere.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 23 de ani, Bella Hadid a organizat o petrecere extrem de spectaculoasă. Iar cu această ocazie, a existat și un mesaj neașteptat pe care ea l-a primit de la fostul ei iubit, The Weeknd.

O sursă a declarat pentru E! News faptul că Bella a fost contactată de către The Weeknd cu ocazia aniversării sale. „The Weeknd a căutat-o pe Bella Hadid pentru a-i ura „la mulți ani” și au păstrat legătura. Nu există ranchiună între cei doi și acum se înțeleg chiar bine. Nu există nicio șansă ca cei doi să se împace, dar Bella nu vrea să aibă resentimente față de persoanele cu care a fost într-o relație”, conform sursei.

O altă sursă a declarat faptul că cei doi chiar s-au văzut după petrecerea pe care modelul a organizat-o la Miss Lily în New York. „Ea ar fi plecat de la petrecere singură,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.