Beauty focus: The eyes, chico!

0

Tratamente de efect

Întotdeauna voi milita pentru îngrijirea tenului în detrimentul folosirii unei cantități mari de machiaj menită să ascundă micile defecte. Pielea din jurul ochilor este mult mai sensibilă, mai subțire și mai predispusă apariției ridurilor decât oricare altă zonă. De aceea, merită o atenție sporită. Include în ritualul tău zilnic de îngrijire creme sau tratamente eficiente care te vor ajuta să ai o privire luminoasă și care vor ține departe primele semne ale îmbătrânirii.

Dior a lansat gama Capture Youth, care cuprinde și un tratament dedicat ochilor care acționează în mod profund asupra liniilor fine și a ridurilor, ajutând în același timp și la diminuarea cearcănelor și a semnelor de oboseală. Datorită extractelor de arbore de mătase, castană sălbatică și cofeină din componența sa, tratamentul de la Clarins este conceput special pentru a netezi ridurile din jurul ochilor, iar uleiul de migdale hidratează intens pielea. Iar Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Creme de la Estée Lauder este crema ideală pe care o poți aplica atât dimineața, cât și seara, și care îți va ajuta pielea să își mențină fermitatea.

Geană cu geană

Dacă aș fi nevoită să aleg un singur produs de machiaj cu care să trăiesc până la finalul vieții, nu aș sta prea mult pe gânduri și aș afirma răspicat: mascara! Este asul din mânecă pe care mizez de fiecare dată. O mascara reușește să îți contureze privirea, să îți mărească ochii și să ofere luminozitate întregului chip.

Înainte de a aplica produsul, folosește un primer cum e cel de la Essence, Volume Booster, pentru ca genele să capete și mai mult volum. Alege un produs care nu îți încarcă genele și care reușește să le separe într-un mod natural. Pentru a avea o privire irezistibilă, optează pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.