Barack și Michelle Obama și-au petrecut vacanța alături de Amal și George Clooney

0

Barack și Michelle Obama li s-au alăturat lui Amal și George Clooney la casa lor de la Lacul Como, Italia, în acest weekend. Cele două cupluri au fost fotografiate pe o barcă, dar și în timpul cinei la un restaurant din zonă. Michelle și Amal ne-au oferit două ținute care servesc drept inspirație pentru această vară, mai ales pentru o seară petrecută pe barcă. Fosta Doamnă a Statelor Unite a purtat o bluză albă, din poplin, și o pereche de pantaloni negri, în timp ce Amal a ales o rochie înflorată, semnată Gucci. Barack și George și-au însoțit partenerele, arătând la fel de elegant ca întotdeauna.

Prietenia dintre cele două familii datează încă dinainte ca Barack să fie ales Președinte al SUA, în 2008. George a lucrat alături de el pentru a ajuta oamenii din Darfur în timpul exercitării funcției de senator a lui Barack. De atunci, cei doi au o legătură strânsă de prietenie, colaborând la diverse evenimente caritabile.

Săptămâna trecută, Barack și Michelle Obama au fost în vacanță în Franța. La doar câteva zile după absolvirea liceului, Sasha și-a însoțit părinții și sora, Malia, într-o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.