Bar Rafaeli acuzată de fraudă fiscală

0

Bar Refaeli, în vârstă de 33 de ani, nu ar fi declarat venituri de 6,1 milioane de dolari, obținute în perioada 2009 şi 2012. Ea ar fi declarat atunci că locuiește cu Leonardo DiCaprio în Statele Unite, dar domiciliul ei era la tel Aviv.

Și părinţii ei, Tzipi şi Rafi Refaeli, sunt bănuiţi de spălare de bani şi vor fi convocaţi, la fel ca fiica lor, la o audiere, înainte de o eventuală punere oficială sub acuzare. „Parchetul i-a informat pe Bar Refaeli, Tzipi Rafaeli şi Rafi Refaeli că intenţionează să îi pună sub acuzare pentru greşeli fiscale”, se arată într-un comunicat de presă.

Modelul, căsătorită în prezent cu omul de afaceri israelian Adi Ezra, a avut şi în trecut probleme cu autorităţile locale.

Ea a fost acuzată că a minţit în privinţa rezidenţei sale fiscale, a fost arestată şi apoi eliberată pe cauţiune în 2015.

Citește și: Nu le rata când apar la cinema! Care sunt cele mai așteptate filme din 2019. Revin pe marele ecran regizori precum Quentin Tarantino, Martin Scorsese, James Cameron sau frații Russo

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.