Avocații familiei regale vorbesc pentru prima dată despre așa-zisa infidelitate a Prințului William

0

De-a lungul anilor au circulat numeroase zvonuri despre posibile infidelități în familia regală, însă de data aceasta este vorba despre Prințul William care, potrivit unei publicații importante, ar fi înșelat-o pe Kate Middleton anul trecut.

Prințul William lucrează din greu alături de avocații familiei regale să elimine un zvon potrivit căruia ar fi înșelat-o pe Kate anul trecut, când era însărcinată cu Prințul Louis.

Acest zvon a circulat timp de un an, însă acum In Touch Weekly a publicat un material pe prima pagină despre aceste acuzații, așadar avocații Prințului William au decis că acum este cel mai bun moment să acționeze, aceasta fiind prima revistă importantă care publică astfel de informații.

„Dincolo de faptul că aceste zvonui sunt false și defăimătoare, publicația încalcă și Articolul 8 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului”, au declarat avocații de la Harbottle and Lewis, aceștia reprezentând familia regală și înainte. O scrisoare din partea acestora a fost trimisă mai multor publicații britanice, după apariția știrii din In Touch Weekly.

Potrivit reportajului apărut în această revistă, Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate cu vecina lor, Marchiza de Machioness, Rose…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.