Avionul lui Jason Momoa a aterizat de urgență din cauza unei probleme la motor

0

Jason Momoa a avut parte de o experiență mai puțin plăcută în timp ce era împreună cu mai mulți prieteni în drum spre Phoenix, Nevada. Avionul privat în care se afla și care tocmai decolase din Palm Springs, California, a avut câteva probleme la motor.

Starul din Aquaman a împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe Instagram experiența sa, arătând câteva imagini cu pompierii și ofițerii de poliție care se asigurau că totul este în regulă cu avionul și cu cei aflați la bord. „Deci, avem parte de o mică întârziere”, a glumit actorul. „După o jumătate de oră de la decolare, în Palm Springs, avionul a vrut să ia foc.”

Și, cu simțul umorului care îl caracterizează, actorul în vârstă de 39 de ani a continuat: „Se pare că vom conduce de aici mai departe”.

Din fericire, problema ce fusese sesizată – un motor al avionului care ar fi luat foc – s-a dovedit a fi o alarmă falsă. În plus, un nou avion privat a venit la scurt timp pentru a-l ajuta pe actor să ajungă în siguranță și la timp la destinație.

În timp ce aștepta sosirea celui de-al doilea avion, Jason Momoa a făcut câteva fotografii cu pompierii veniți la faza locului, iar una dintre ele a fost postată pe contul de Instagram al pompierilor din Palm…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.