Avionul în care se afla Jennifer Aniston a fost nevoit să aterizeze de urgență

0

Jennifer Aniston se afla în drum spre Mexico pentru a continua festivitățile de împlinire a vârstei de 50 de ani, aniversare pe care a sărbătorit-o săptămâna trecută alături de mai multe celebrități, în Los Angeles. Actrița a fost văzută pe aeroportul din Cabo alături de prietena și fosta colegă de platou, Courteney Cox.

Purtătorul de cuvânt al Administrației Federale a Aviației le-a spus celor de la ET că avionul care a decolat de pe aeroportul din Los Angeles vineri dimineața a pierdut o roată sau un cauciuc în timp ce decola. Potrivit purtătorului de cuvânt, avionul a aterizat în apropierea Aeroportului Internațional din Ontario, California de Sud, pentru a rezolva problema. La bordul avionului se aflau atât Molly McNearney, soția lui Jimmy Kimmel, cât și Amanda Anka, soția lui Jason Bateman.

Se pare că Jennifer Aniston caută sprijinul prietenelor ei în noul capitol pe care doar ce l-a început, conform unei surse apropiate actriței, iar acestea i-l oferă necondiționat. „A avut parte de sprijin necondiționat din partea celor mai apropiați prieteni. Își apreciază foarte mult vechile prietene, iar în ultima vreme, de când au început să lucreze împreună, îi este foarte apropiată Reese Witherspoon. Se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.