„Aveți grijă cui oferiți timpul vostru, anii voștri și sufletele voastre”

0

Fosta prezentatoare de televiziune s-a declarat încântată de vacanța pe care a petrecut-o alături de cei doi fii ai săi, însă, în același timp, a lăsat să se înțeleagă că ar avea probleme în cuplu.

Vacanța noastră s-a terminat. Am petrecut mult timp cu copiii mei, 24/24, timp în care am jucat uno, am schiat, am sărit în pat, am mâncat multe clătite cu nutela, ne-am împușcat cu bile albe, am făcut mate și am scris propoziții complicate în română, am vorbit despre lume, despre oameni, despre noi și despre emoțiile noastre❤️Victor a schiat mult, Marc nu a vrut să schieze decât două zile, am stat cu el prin zăpada și ne-am bulgărit cu orele. A fost o vacanța aproape reușită și asta datorită copiilor mei care îmi umplu viața de bucurie. Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu și îmi iese. Și pentru cel de soție am dat 100% și nu știu dacă am făcut bine”, a scris Dana pe Instagram.

Dragii mei instaprieteni vă rog aveți grijă cui oferiți timpul vostru, anii voștri, energia și sufletele voastre. Dați-le copiilor voștri și nu veți regreta, dar în rest vă rog fiți atenți, fiți înțelepți și ascultați-vă instinctul”, a continuat ea.

Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveți încredere în ce simțiți. Aveți încredere în voi și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.